Inšpirácie s tehlovým obkladom a tehlovými dlažbami | Rustique blog | 4.12.2020

Prírodné obklady, ktoré vydržia celé generácie - to je Rustique!

Firma Rustique

Ak hľadáte obklad alebo dlažbu, ktorej pôvod bude výlučne ekologický, najlepším riešením je zvoliť pôsobivú tehlu, ktorá dokáže pozdvihnúť interiér a exteriér na vyššiu úroveň.
Klasika s dôrazom na detail a prvotriedne spracovanie

Prírodné obklady, ktoré vydržia celé generácie – to je Rustique!

Ak hľadáte obklad alebo dlažbu, ktorej pôvod bude výlučne ekologický, najlepším riešením je zvoliť pôsobivú tehlu, ktorá dokáže pozdvihnúť interiér a exteriér na vyššiu úroveň.

Prírodné tehlové obklady, ktoré ponúkame u nás v RUSTIQUE, sú vyrábané z hliny a minerálnych pieskov, preto ide o ekologický materiál, ktorý si však stále drží svoju exkluzivitu a originalitu.

Klasika s dôrazom na detail a prvotriedne spracovanie

RUSTIQUE je výhradným dovozcom tehál z holandskej, belgickej a nemeckej produkcie, ktorá je vo svete považovaná za špičku na trhu. Tehlové obklady vyrábame rezaním z lícových tehál, ktoré sú univerzálne a perfektne ladia s akýmkoľvek architektonickým štýlom. Ide o prvotriedne ručne alebo strojovo formované tehly renomovaných svetových výrobcov. Väčšinu lícových tehál, obkladových pásikov a tehlových dlažieb máme stále skladom. RUSTIQUE pracuje s novými, výkonnými linkami, ktoré sú považované za top v strednej Európe, preto patríme k najvyhľadávanejším dodávateľom tehál na Slovensku. Využite naše služby a materiál aj vy!

Ako prebieha ekologický proces výroby?

Naše prírodné lícové tehly sa vyrábajú kombináciou troch ekologických materiálov – hliny, piesku a vody. Od čoho závisí kvalita tehál, je ich vypaľovanie. Možno by ste neverili, ale trvá viac ako týždeň, konkrétne 7 – 12 dní na to, aby sa tehly vypálili kvalitne, zároveň je potrebná extrémne vysoká teplota – od 1000 - 1200 °C. Práve tento parameter určuje najdôležitejšie vlastnosti tehál – farebnú stálosť, mrazuvzdornosť a pevnosť. A aký je ďalší obrovský benefit tehál značky Rustique?

Produkty od nás sú bezúdržbové, odolné, nadčasové, nájdete ich v pestrej palete farieb a rôznych prevedeniach. Červená tehla je klasika, ktorá je večná, avšak, my vám ponúkame stovky rozmanitých prevedení, ktoré sa dosahujú použitím 16 druhov hlín v kombinácii so stovkami typov minerálnych pieskov. Preto si u nás vyberie tehly každý, bez ohľadu na to, v akom architektonickom duchu sa jeho bývanie nesie.

Firma Rustque

 

600 farebných odtieňov a záruka kvality

Čo všetko ponúkame? Už 19 rokov dovážame prvotriedne holandské, belgické a nemecké lícové tehly, pálené tehlové dlažby i klinkery v modernom i tradičnom duchu do interiéru a exteriéru. Samotné tehlové obklady následne režeme z celých tehál podľa individuálnych potrieb, a máme tak k dispozícii viac ako 600 farebných odtieňov, z ktorých 200 máme skladom, ihneď k odberu a vieme ich dodať do dvoch dní. Všetky naše produkty majú CE certifikát a 40 ročnú garanciu. Ponúkame rôzne štruktúry i rozmery tehál pre dokonalé oživenie každého domu či bytu.

Prečo si vybrať výrobky značky Rustique? Tento stavebný a dekoratívny doplnok sa dokonale hodí ku každému architektonickému štýlu, ide o maximálne kvalitné výrobky formované ručne alebo strojovo z dielne tých najkvalitnejších zahraničných výrobcov. Spolupracujeme s renomovanými svetovými výrobcami tehál a sami využívame najvýkonnejšie technológie a výrobné linky. Navštívte náš pútavý, materiálom a vzorkami naplnený showroom a pozrite si rôzne druhy lícových tehál, obkladových pásikov a tehlových dlažieb na vlastné oči na pôsobivých paneloch alebo zakompovaných v zeleni pre ešte lepšiu predstavivosť. Mimochodom, náš showroom lícových tehál je najväčší v strednej Európe!

Showroom

Čo všetko na vás čaká v showroome RUSTIQUE?

Výstavný park v Bratislave - Podunajských Biskupiciach ponúka naozaj pestrý výber tehál! Na vlastné oči máte možnosť vidieť, porovnať a ohmatať si viac ako 200 druhov lícových obkladových pásikov v rôznych prevedeniach. To však nie je všetko, aby bol efekt dokonalý a docielila sa harmónia v priestore, k fasádnym tehlám môžete doladiť aj niektorú z viac ako 100 druhov tehlových zámkových dlažieb. Všetky vzorky nájdete umiestnené na veľkých paneloch, tak, aby bola ich výpovedná hodnota čo najväčšia, vyškárované s dvoma až troma rozdielnymi škárovacími hmotami.

Aby ste si vedeli živo predstaviť dlažbu, u nás sa môžete prejsť chodníkmi, ktoré sú dotvorené trávou a inou zeleňou. Vďaka tomuto realistickému prevedeniu si budete vedieť vašu vysnívanú dlažbu alebo obklad predstaviť naozaj dokonale. Len u nás nájdete lícové obkladové pásiky s tou najzaujímavejšou farebnosťou a štruktúrou. Stále objavovanie nových trendov a technologických postupov sú dôvody, prečo spolupracujeme s renomovanými holandskými architektonickými štúdiami.

Showroom

Vypracujeme 2D a 3D návrhy pre vašu dokonalú predstavu

Na čo slúžia návrhy? Urobíte si vďaka nim predstavu o rozložení tehál, tehlového obkladu, dlažby a celkovom usporiadaní jednotlivých kúskov. 2D technické návrhy sú čiernobiele a najlepšie poslúžia napríklad pri návrhoch plotov, 3D návrhy dokonale odzrkadľujú farebnosť a priestorové detaily. Druhý spomínaný návrh umožňuje meniť farebnosť tehál aj škár. Farba škárovacej hmoty dokáže zmeniť celkový dizajn, preto nie je na škodu pozrieť si viacero farebných variantov a docieliť tak dokonalé zladenie predstavy s finálnym výsledkom. Radi vám pomôžeme a poradíme v rámci realizácie interiéru, vo vizualizáciách exteriéru – plotu i okolia domu, sme viac ako doma. Máme dlhoročné skúsenosti s plánovaním chodníkov, terás, parkovacích státí alebo vjazdov do garáže.

Ak si od nás chcete zakúpiť len materiál, pre vami vybraných architektov alebo projektantov zabezpečíme podrobné informácie a dôkladnú technickú dokumentáciu. Vizualizácie máte od nás v cene, ak si objednáte náš materiál, je samozrejmosťou, že pre vás vypočítame aj potrebné množstvo a bezpečne vám tovar dopravíme a vyložíme. Objednajte si náš katalóg alebo si vyžiadajte naše referenčné fotografie či prospekty. Máme rôzne inšpiratívne materiály od našich partnerov zo zahraničia, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa pre to najlepšie „tehlové riešenie“. Chcete vedieť konkrétne riešenie vašej domácnosti? Dohodnite si s nami osobné stretnutie!

Rustique

Prečo si vybrať RUSTIQUE?

Okrem toho, že vám dodáme exkluzívne prvotriedne tehly, vieme vám zabezpečiť realizáciu vášho projektu doslova od A po Z. Stačí prísť s nápadom, vybrať si konkrétny druh našich tehál alebo obkladových pásikov, pozrieť si náš 2D alebo 3D projekt, schváliť vizualizáciu a pustiť sa do realizácie. Odborní pracovníci vám kvalitne nalepia a vyškárujú tehlové obkladové pásiky, samozrejmosťou je pre nich aj murovanie tehál. Zabezpečujeme tiež kompletné príslušenstvo – kvalitné lepidlo, škárovacie a murovacie malty a antikorové kotviace prvky. V poradenstve sme tiež jednotka! Na to, aby ste si vybrali ideálny druh tehál, nemusíte cestovať za nami. Môžeme si spoločne dohodnúť „online tour“ po našom veľkom výstavnom parku. Vyhovoval by vám FaceTime alebo WhatsApp rozhovor? Prispôsobíme sa vašim požiadavkám!

Alfou a omegou je pre nás individuálny a profesionálny prístup k zákazníkom, snažíme sa vyjsť klientom vždy maximálne v ústrety. Počas asistovaného „tour“ po našom parku vám profesionáli nášho sales team – u s radosťou urobia kávu a preberú s vami vaše požiadavky tak, aby ste si vybrali presne to, po čom túžite. Poradíme, vypočítame a vy si vo finále vyberiete to pravé orechové. Našli ste, čo ste hľadali? Váš tovar vám bezplatne uskladníme! Profesionálna rýchla nakládka a vykládka tovaru je samozrejmosťou. Zvyšný materiál z rezervy si zoberieme naspäť. Na mysli máme nenačaté vrecia lepidla, škárovacej malty a balenia pásikov i rohov. Keď naopak materiál pri realizácii chýba, obratom dodáme potrebné množstvo. Sme rýchli a flexibilní. Je pre nás dôležité, aby realizácia stavby prebehla podľa vašich predstáv na základe našich skúseností pod vedením nášho projekčného tímu tak, aby ste boli spokojní. Vyberte si nás, vyberte si tehlové riešenia RUSTIQUE!

Toto by vás tiež mohlo zaujímať

Cover photo

Katalóg

Inšpirujte sa naším katalógom Rustique

Vezmite si inšpiráciu so sebou! Stiahnite si katalóg!

Každoročne vám s radosťou a nadšením pripravujeme nový katalóg RUSTIQUE. Dbáme na to, aby sme šli s trendmi, je pre nás dôležité prinášať do vašich domovov módne hity v rámci tehál. Naše katalógy sú obšírne a plné inšpiratívnych variácií, z ktorých si vyberie každý milovník tehál. Nadchnite sa spolu s nami!

Stiahnite si náš katalóg!